Our news

The delights of the palate: tagliatelle with ragù and lambrusco

Tagliatelle with ragù  Tagliatelle with ragù is one of the signature dishes of Emilia-Romagna, the food-loving region in which Lambrusco “Omaggio a Gino Friedmann” is produced. The recipe: Tagliatelle Yield: 4 servings For the pasta: [...]

September 20th, 2017|Categories: Curiosity|Tags: , |

Vinitaly 2016: once upon a time there were our Lambrusco wines and a Chef…

You will find us at Vinitaly Hall 1 Emilia Romagna, Stand D4, to taste our best Lambrusco wines together. We will offer a tasting with special food pairing, enhancing the excellent features of our wines. [...]

April 4th, 2016|Categories: Events / Exhibitions|

Wishes for a sparkling 2014

Best wishes to all the staff of the Cantina di Sorbara and Carpi to our customers, suppliers, friends and lovers of good Lambrusco produced by our cellars. A toast to you and to you [...]

December 31st, 2013|Categories: Curiosity|

Here it is returned: Purple Autumn 2013

Da mercoledì 30 0ttobre è in vendita il primo vino della vendemmia 2013: Viola d'Autunno! Dopo un anno di trepida attesa, eccolo ritornato il primo vino della vendemmia 2013 prodotto dalla cantina di Carpi e [...]

November 27th, 2013|Categories: Curiosity|

News site

E' attivo il nuovo sito della Cantina di Carpi e Sorbara Troverete interessanti informazioni sui nostri Lambruschi, i nostri Stabilimenti, il ciclo produttivo e tanto altro ancora. Il web, importante mezzo di comunicazione che ad [...]

November 27th, 2013|Categories: Curiosità, Curiosity|